Nyheder

 • DOPAMIN I POSTPRODUKTION

  Så er optagelserne til vores nye tv-serie, DOPAMIN, netop afsluttet. En serie vi endnu ikke må fortælle så meget om, men kan dog røbe at vi har fået et fantastisk stærkt cast sat sammen. Indtil videre er Josefine Frida offentliggjort og vi forventer i løbet af efteråret at offentliggøre resten. Dét glæder vi os til!

  Om historien må vi ikke røbe meget, men kan dog fortælle at det er et trekantsdrama som foregår på et fiktivt hospital i det nordjyske. Og der er lagt op til drama, intriger og spænding.

  Optagelserne har primært foregået i Københavnsområdet, med en enkelt afstikker til Aalborg, hvor serien også foregår.

  Serien er skabt og skrevet af trioen bag ENTEN/ELLER, Christian Vangsgaard, Malthe Koch og Martin Winther. Martin Winther instruerer hele sæsonen, mens Malthe Koch og Christian Vangsgaard fungerer som Showrunnere og Producenter.

  Vi er netop gået i Postproduktion og påbegynder i disse dage klippefasen.

  Serien har premiere i foråret 2022 på Discovery+


 • ENTEN/ELLER PREMIERE PÅ XEE

  Vi har brugt en stor del af 2019 på at lave en ny tv-serie. Den hedder ENTEN/ELLER, handler om politik og kærlighed og får premiere på Xee den 23. Februar kl. 21.00. Vi er umådeligt stolte af serien, som er vores første egenproducerede tv-serie. Serien er skabt, udviklet og skrevet af os selv i tæt samarbejde med instruktør og manuskriptforfatter Martin Winther, der har instrueret alle 8 afsnit i første sæson.

  I hovedrollerne har vi Emilie Kruse og Nikolaj Dencker Schmidt, flankeret af Troels Lyby, Kasper Løfvall Stensbirk, Nana Parbst, Alexander Mayah Larsen og mange andre fremragende dygtige skuespillere.

  Vi er utroligt glade og stolte over samarbejdet med Jonas Schmidt og Linda Etgar fra Xee, der har givet os frie tøjler og troet på os og projektet hele vejen igennem.

  Se trailer her

  Link til pressemeddelse:
  https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/ny-fiktionsserie-pa-xee-om-umulig-kaerlighed?publisherId=13559229&releaseId=13587046

 • PERFEKTE STEDER III

  Nu er der snart premiere på en ny sæson Perfekte Steder. Vi er utroligt stolte over at være en del af denne fremragende serie, hvor vi sammen med Julie Lind-Holm har produceret denne sæson.

  Nyt er det, at vi i denne sæson har to dygtige instruktører til at instruere hver to episoder, mens Mikael Wulff ligeledes instruerer to episoder. Vi takker Esben Tønnesen og Barbara Topsøe-Rothenborg for deres glimrende arbejde.

  Serien er efter idé og historie af Mikael Wulff og produceret for new creations til TV2 Zulu og TV2 Play og har premiere i slutningen af Maj 2019.

  Vi glæder os ualmindeligt meget til at se med 🙂