Nyheder

 • DOPAMIN TRAILER UDE NU!

  Så skete det endelig. DOPAMIN traileren er officiel og premieredatoen er offenliggjort. Vi håber I vil tune ind på Kanal 5 og Discovery+ fra d. 31. Marts for at se vores nye tv-serie DOPAMIN med Amalie Dollerup, Josefine Frida og Jonathan Harboe i de bærende roller, stærkt flankeret af Ellen Hillingsø, Cyron Melville og Ena Spottag samt mange andre.

  Se trailer lige her: https://youtu.be/iYTAKSrCFDo

  Vi håber I kommer til at elske DOPAMIN lige så højt som vi selv gør!

  xoxo,

  Kamikaze Boys

 • DOPAMIN I POSTPRODUKTION

  Så er optagelserne til vores nye tv-serie, DOPAMIN, netop afsluttet. En serie vi endnu ikke må fortælle så meget om, men kan dog røbe at vi har fået et fantastisk stærkt cast sat sammen. Indtil videre er Josefine Frida offentliggjort og vi forventer i løbet af efteråret at offentliggøre resten. Dét glæder vi os til!

  Om historien må vi ikke røbe meget, men kan dog fortælle at det er et trekantsdrama som foregår på et fiktivt hospital i det nordjyske. Og der er lagt op til drama, intriger og spænding.

  Optagelserne har primært foregået i Københavnsområdet, med en enkelt afstikker til Aalborg, hvor serien også foregår.

  Serien er skabt og skrevet af trioen bag ENTEN/ELLER, Christian Vangsgaard, Malthe Koch og Martin Winther. Martin Winther instruerer hele sæsonen, mens Malthe Koch og Christian Vangsgaard fungerer som Showrunnere og Producenter.

  Vi er netop gået i Postproduktion og påbegynder i disse dage klippefasen.

  Serien har premiere i foråret 2022 på Discovery+


 • ENTEN/ELLER PREMIERE PÅ XEE

  Vi har brugt en stor del af 2019 på at lave en ny tv-serie. Den hedder ENTEN/ELLER, handler om politik og kærlighed og får premiere på Xee den 23. Februar kl. 21.00. Vi er umådeligt stolte af serien, som er vores første egenproducerede tv-serie. Serien er skabt, udviklet og skrevet af os selv i tæt samarbejde med instruktør og manuskriptforfatter Martin Winther, der har instrueret alle 8 afsnit i første sæson.

  I hovedrollerne har vi Emilie Kruse og Nikolaj Dencker Schmidt, flankeret af Troels Lyby, Kasper Løfvall Stensbirk, Nana Parbst, Alexander Mayah Larsen og mange andre fremragende dygtige skuespillere.

  Vi er utroligt glade og stolte over samarbejdet med Jonas Schmidt og Linda Etgar fra Xee, der har givet os frie tøjler og troet på os og projektet hele vejen igennem.

  Se trailer her

  Link til pressemeddelse:
  https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/ny-fiktionsserie-pa-xee-om-umulig-kaerlighed?publisherId=13559229&releaseId=13587046