Kamikazefilm Cph | Generelt
334
page-template-default,page,page-id-334,page-child,parent-pageid-226,central-core-1.0.0,ajax_updown_fade,page_not_loaded,
title

Generelt

KAMIKAZE FILM CPH er stiftet af producerne Christian Vangsgaard og Malthe Koch i efteråret 2011.

I Januar 2018 er vi flyttet ind på vores nuværende adresse på Siljangade 1.

Om os:

Malthe Koch og Christian Vangsgaard startede begge deres karrierer som Producer Assistenter hos Nimbus Film i 2006, og har siden arbejdet sammen som producerteam på diverse store og mindre produktioner. Senest har vi sammen med Julie Lind-Holm produceret tre sæsoner af Perfekte Steder for new creations til TV2 Zulu og TV2 Play.

Siden dengang i 2006 er Malthe Koch blevet kandidat i Medievidenskab og har blandt andet arbejdet som Lineproducer på “Applaus” samt produceret kortfilm og en lang række DR-Spots, reklamer og musikvideoer. Malthe blev i 2010 færdig på Super16 som Producer.

Christian Vangsgaard har ligeledes en Medievidenskabelig kandidat og har siden produceret en lang række store og små produktioner, samt arbejdet på diverse spillefilm og tv-serien “Blekingegade”. Christian Vangsgaard var i 2010 ansat hos Beofilm som Producer, hvor han producerede dokumentarfilmen “Barn af Irak” samt DR K-serien “Dagens digter”.

Sammen har vi i Kamikaze Films navn produceret den New Danish Screen støttede tv-serie pilot “First Movers”, dukkeanimationskortfilmen “Gristina” og udvikler nu flere tv-serie projekter samt spillefilm både alene, men også i samarbejde med new creations.

Hvis du er interesseret i et samarbejde, har en god idé eller bare finder os spændende er du altid velkommen til at kontakte os.

Velkommen til!