PRAKTIKANTER SØGES!!!

Praktikanter med flair for compositing, tracking og 3D animation søges med start snarest!

Vi, Kamikaze Film CPH, er i fuld gang med postproduktionen på en animeret dukkefilm. En lidt anderledes én af slagsen. Den handler om en gris der drømmer at blive alt andet end det slagtesvin hun er født som. Men kan man gå fra at være et slagtesvin til at blive et smukt menneske? Dét kan du finde ud af, hvis du vil være med til at lave den her fantastiske film.
Vi kombinerer en masse teknikker i forsøget på at skabe en ny og spændende måde at tænke animation på.
Vi søger praktikanter med erfaring indenfor compositing, tracking eller 3d animation. Hvis du kunne tænke dig at være med på en travl og lærerig produktion så skal du skrive eller gribe knoglen og ringe med det samme.
Filmen er støttet af New Danish Screen og du kan se lidt ”bag-om” på projektet her på vores blog. www.thegristinastory.tumblr.com

Vi er en blandet, lille flok med forskellig baggrund. Én er uddannet animationsinstruktør fra Filmskolen, en anden teknisk instruktør fra animationsskolen i Viborg. Og det er produceret af Kamikaze Film CPH.

Vi har blandt andet været ude i verden som head of VFX & Compositing på franske feature produktioner, arbejdet på oscar nominerede animationsprojekter, været nominerede til music video awards for bedste VFX og kan støbe dukker.
Hvis du bliver praktikant hos os, er du garanteret et travlt, men meget lærerigt forløb med mulighed for at prøve kræfter med en masse forskelligt indenfor moderne animation. Perioden løber fra hvornår du har mulighed for at starte til en gang i December.

Skriv mail til: vangsgaard@kamikazefilmcph.com